Loading...

Thursday, 3 December 2015

Tulip Festival - Part 2

Ni sambungan part 2 kami di Tulip Festival..gambar-gambar dari DSLR.




my happiness







Rasa nak petik semua bunga tu bawak balik..



Serious lawa bunga purple ni 



phewwwww.....bilalah dapat datang sini lagi





Nak naik ni kena bayar,,tak taula brapa sebab kami tak naik


Foot scrapper..memang kawasan ni berlumpur sikit penuh tapak kasut dengan selut


Kuning pun lawaaaaaa








Amsyar tension ..nak bangn dari stroller..tapi aku tak bagi sebab kawasan ni tanah basah..aku takut dia baring je atas tanah tu



















Ada jugak tulip yang macam ni kan..lawa yang putih tu..:)




















Asyik berjalan dan berlari sampai jatuh
Tq Mr hubby darling..bawa kami ke sini ...



35 comments:

  1. sangat2 cantikkkkkkkkkkkkkkk.... boleh beli anak pokok tak kat sini? haha

    ReplyDelete
  2. meroyan tengok tulips yang banyak mcm ni...cantik giler..

    ReplyDelete
  3. mmg cantik la bunga tulip tu..pernah bergmbr ngan bunga tulis masa pegi korea

    ReplyDelete
  4. Muntah tulip. Flip shawl. Cantik sangat Wa. Indahnya ciptaan Allah.

    ReplyDelete
  5. cantiknya...saya suka tulip, aah la yang putih tu 1st time tengok bentuk macam tu, cantikkkknya

    ReplyDelete
  6. tulips ptih kuning merah ungu cantiknya...mempesona.

    ReplyDelete
  7. canteknyaaa.....seperti taman syurga tulip.

    ReplyDelete
  8. Mak oiii....nak nanges nengok. Cantik giler2

    ReplyDelete
  9. Uishh klau lya da tapau bawa blik bunga tulip tu kihkih

    ReplyDelete
  10. Kakak rasa macam nak guling-guling kat atas rumput dgn background tulip itu Wa:)

    ReplyDelete
  11. Salam sis..

    Klu lah lady dpt g sini.. Rs sgt2 seronok.. Tulips ni ade bau tak?

    ReplyDelete
  12. Cantiknye ibarat lautan bunga tulip...sejuk2 sambil tengok bunga...terlajak happy terus

    ReplyDelete
  13. salam singgah, ya Allah sangat sangat cantik!

    ReplyDelete
  14. Salam singgah sini wa.....cantiknya bunga² tulip tu...kalau diana yang ke sana nak petik bawa pulang...

    ReplyDelete
  15. Subhanallah..cantik sgt bunga2 tulip tu..ceria..mcm2 warna..cantik je tersusun

    ReplyDelete
  16. Rindu nak pegang tulip lagi.. Ohhh bilaaa laaa ada peluang itu... He He He...
    * Verangan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe SS tu kejap je tu brngan dia.. tup tup sampai =)

      Delete
  17. Cantiknya.. saujana mata memandang.. ;)

    ReplyDelete
  18. wahhh... kagumnya tgk keindahan ladang bunga tulip.... cantik...
    suka anak2 Wa berlari2 di sebalik pokok buanga tulip...

    tq sudi ke blog akak...:) akak follow ye

    ReplyDelete
  19. Terapi mata yg bagus, kat sini semua dah togel tinggal ranting pokok je hehehe

    ReplyDelete
  20. subhanallah... rasa cam nk guling2 situ je.... cantiknya

    ReplyDelete
  21. cantiknyaaaaaaaaaa tapi mesti lagi best kalau dapat petik macam petik strawberi dekat CH tu kan hihihihi

    ReplyDelete
  22. Cantik gambar-gambar semua. Untungnya dapat pi tengok bunga tulip dari dekat. :)

    ReplyDelete
  23. cantik nya.. first time akak tgk tulips adalah di Kashmir.. memang teruja.. tp last year tak sempat nak tgk yang warna hitam.

    ReplyDelete
  24. Salam... Waaaaaaaaaaaaaa tulip. macam2 kolor pulak tu... I like !

    ReplyDelete
  25. cantiknya tulip..memang tak rugi snap byk gambar..lawa betul

    ReplyDelete
  26. Kembali blogwalking :) hehe Cantiknyaaaa! Pelbagai warna dan rupa, yang putih tuh macam feather, yang ombre pun cantik sangat. Harapnya next year pegi Korea time spring dapatlah nengok tulips nih

    ReplyDelete
  27. hello Kak Wa.. ehehe.. iols datang terjah ni..
    lagi2 sambungan please..

    ReplyDelete
  28. cantik kan.. rezeki kami bunga kuncup2 lagi yang banyak tapi masih cantik juga..

    ReplyDelete
  29. kalau bawa anak2 berjalan, paling seronok tengok depa happy

    ReplyDelete
  30. mak ai ... mmg cantik . klu peminat bunga mcm sayani , mau satu hari saya tenung semua bunga tulip tu ... nasib baik dah warning jgn petik bunga klu tak , tinggal pokok je la jwb nya ... kat amsterdam pun ada juga kan ...

    ReplyDelete
  31. Ya Allah..lawanya sis..geram tgh tulip tu....

    ReplyDelete