Loading...

Sunday, 29 November 2015

BAD REQUEST

Adoiii....kenapa bila nak masukkan   gambar dalam entry keluar BAD REQUEST. Ada sapa-sapa boleh tolong tak.. :( . Tak boleh nak update blogla macam ni waaaaaaaaaa..............

12 comments:

  1. samalah Kak Wa.. blog CT pun jadi cenggitu.. CT up entry guna window incognito..
    then dah up gambar baru bukak balik yg biasa.. edit.. nanti2 okayla tu..

    ReplyDelete
  2. Gi kt setting
    Cari privacy
    Cari clear all cookie data

    ReplyDelete
  3. anies dh bagi petunjuk tu boleh cuba wa...

    ReplyDelete
  4. rsnye kuota utk upload gmbr dh penuh tu..kena create new author..dlu pernah kena lps tu create new author

    ReplyDelete
  5. arap cara anies dapat membantu wa..amin

    ReplyDelete
  6. ni link mcm mana nk create new author..tp ni masa dashboard lama la...dashboard baru kurang pasti..tp bole la jdkn guide kalo nk tgk kt setting tu

    ReplyDelete
  7. Tak jumpa lak clear all cookies tu anies..ni guna Mozilla ok la pulok.btw TQ semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. rs nyer setiap browse lain caranya. yg penting ianya ada dalam SETTING. kalau ada lg kes mcm ni godek2 je kat setting tu. tp kena hati2 laa tkt tergodek benda lain ;-)

      Delete
  8. Fuhhh! Nasib belom penah lagi jadi pada blog akak...dah la akak ni lembab bab2 komputer...serammm :(

    ReplyDelete
  9. Nasib baik dah jumpa jalan penyelesaiannya. Kalau ditanya memanglah saya tak tahu nak tolong macamana. Uh, takut juga kalau terkena pada blog sendiri. Haru-biru nanti jadinya...

    ReplyDelete
  10. a ah,clear cookies klo jd mcm ni

    ReplyDelete
  11. or klo gna chrome..clear history ...kt setting

    ReplyDelete