Loading...

Sunday, 7 June 2015

Hadiah Hari Guru

    Tanggal 16 Mei, rasanya semua cikgu-cikgu sibuk menyambut Hari Guru.Yang lagi sibuk tentulah insan-insan bergelar emak menyediakan hadiah untuk guru-guru yang mengajar anak-anak masing-masing.Hujung minggu tu kami sibuk sikit sebab Sabtu Ahad tu aku join kelas di Mom n Tots.Habis kelas..terus singgah kedai , kang tak beli hadiah merajuk pulak kang si anak dara sorang tu.Tu pun dah banyak kali tanya bila nak beli hadiah.


            Simple je hadiah..tapi aku tau cikgu suka hadiah yang macam cawan tu sebab boleh letak atas meja guru isi pen , pensel , pembaris dan macam-macam lagi.
  


Penanda buku ni, abah Alya yang buat he he he.
Punyalah susah nak buat kerja sebab si kecik kerinting ni tak tidur lagi.


Yang ni pulak..si tuan punya hadiah..sibuk tulis kad untuk cikgu-cikgu.



Ni dah pukul 1 pagi...sanggup tunggu hadiah siap baru nak tidur.








Tadaa...ni jelah hadiah simple yang dapat kami sediakan tahun ni. Yang penting..Alya happy :-D


6 comments:

  1. cantik n kreatif hadiah2 penghargaan untuk guru2 sekecik ni...

    ReplyDelete
  2. bagusnnyaaa mama papa tlg balut adiah untuk cg anak2.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. budak2 mmg suka kalau time hari guru je sibuk nk cari hadiah pastu nk beri pada guru yg mereka sayang...Wa pun cikgu kan..mesti dpt gak hadiah dari anak murid kan

    ReplyDelete
  4. teringat zaman sekolah, bila hari guru, setiap kelas buat party utk cikgu..jasa guru memang x terbalas..

    ReplyDelete
  5. waa..sgt2 kretip..msti ckgu suka sgt terima hadiah ni semua

    ReplyDelete
  6. alhandulillah
    suka alya ye nengok mama balut hadiah utk cikgu

    ReplyDelete