Loading...

Friday, 25 July 2014

~ Salam Aidilfitri Buat Semua ~

       
            Salam....cuma tinggal dua hari je lagi kita semua akan menyambut Aidilfitri. Tahun ni giliran kami beraya di Kuala Berang , alhamdulillah ..setakat  ni ok lagi ..tak de gaduh-gaduh nak balik raya..hihihi..ikut turn je senang kan.Insyaalah..kami akan pulang pagi Sabtu nanti, bimbang juga dengan jalan jem . Alya dan Absyar pula batuk-batuk dan selsema , harap-harap diorang cepatlah sembuh , baru seronok sikit nak main bunga api..:) 
        Dikesempatan ni , wa dan family nak ucapkan Selamat Hari Raya buat semua kawan-kawan ..maaf kalau ada kata-kata yang menyinggung perasaan. Selamat balik ke kampung masing-masing dan jumpa keluarga tersayang,mesti semua tak sabar-sabar nak balik ke kampung halaman bertemua saudara-mara dan sahabat handai ,dan yang penting sekali bertemu ibu dan ayah yang dah banyak berkorban untuk kita. Buat Wa , cuma tinggal ayah je , mak dah lama pergi..( Ya Allah..rinduuu sangat kat arwah mak..) ... dan tahun ni kami adik beradik beraya bersama mak tiri baru, alhamdulillah, moga ayah happylah hendaknya. Mak tiri wa ni memang pandai masak , nasi kerabu , nasi dagang , nasi apa je memang dia pandai .Ni tengah fikir nak suruh dia masak apa hari raya nanti.. :)
        Moga semua selamat tiba ke kampung halaman masing-masing dan Maaf Zahir dan batin dari kami. 
     

22 comments:

  1. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin yer...=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya utk akak jugak

      Delete
  2. hati-hati balik kampung ye
    anak saya paling kecik tu yang batuk-batuk
    apapun selamat hari raya ye =)

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya
    maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya utk mamzn jugak

      Delete
  4. Selamat Hari Raya Aidilfitri..semoga hepi di hari raya nanti.take care ye..

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya buat Wa sekeluarga...

    Kalau masih ada masa email address ke JM..petang nanti boleh JM pos :-)

    ReplyDelete
  6. salam. singgah sini sebelum bercuti raya esok hehe

    salam jumaat & selamat hari raya serta salam kosong kosong hee ^_^

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya dan maaf zahir batin dari kami sekeluarga...

    ReplyDelete
  8. Salam kenal, selamat hari raya wa..

    ReplyDelete
  9. slamat ari raya sis...maaf zahir & batin kalau ade slh & silap selama kenal di alam maya ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah ,wa pun minta maaf banyak2 k

      Delete
  10. Selamat Hari Raya buat Wa sekeluarga. Maaf zahir batin... Balik Ganu ke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih Mie..ha ah, tahun ni raya ganu:-)

      Delete
  11. selamat hari raya, wa
    maaf zahir dan batin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama , untuk zila dan family jugak :-)

      Delete
  12. Selamat Hari Raya Aidilfitri
    Moga selamat perjalanan pergi dan balik beraua di kampung :)

    ReplyDelete
  13. Selamat hari raya aidilfitri buat wa n family jugak ya..n semoga anak2 sihat hendknyelah time raya nnti..:)

    ReplyDelete
  14. Selamat hari raya wa? Moga happy2 saja hendaknyadi syawal ini ;)

    ReplyDelete