Loading...

Monday, 4 July 2011

OH No !!! AA Promo Again ?..



 Fly from Kuala Lumpur  
HangzhouTianjinChengduSeoul
New DelhiMumbaiTokyo
All-In-Fare
from RM
255
PerthTaipei
All-In-Fare
from RM
305
MelbourneGold Coast
All-In-Fare
from RM
355
Christchurch
All-In-Fare
from RM
455
LondonParis (Orly)
All-In-Fare
from RM
605

    Book now    till 8 Jul 2011 | Travel from 6 Feb - 20 Jun 2012
Terms and conditions apply. 

Oh nooo... promo again .... utk bulan Feb tahun depan hingga Jun .... , boleh tahan gak murahnya... aku tgok paling murah tiket gi Tianjin RM 500+..return dah masuk tax n fuel charge.... walllaaa.... tgok lagi gi NZ 309 1 way walau kat promo tu harga start dari RM455 . Tapi bila dah selalu booking tiket AA ni , mmg harga akan lagi murah dari harga yang AA iklankan sebenarnya .
So , aku tak booking pun sbb aku ada lagi 2 trip yang aku belum buat apa2 pun lagi , Tokyo nganTaj Mahal tahun depan . Lagipun aku bawak anak2 sekali so preparation tu lebih skitla kot . :) Hopefully semuanya berjalan lancarlahkitorg punya family trip ngan anak2 kecik ni . So aku pejam mata jelah... duit kutu aku cukup2 je nak g travel ke Jepun ngan India . Aku nak tunggu bulan 11 punya promo lak utk booking tiket hujung tahun 2012 nanti . Sape2 yang nak booking to ..good luck k .
Promo ke New Delhi 180 1 way .. dah booking utk kemang sbb dia nak ikut aku g travel tahun depan. :)

5 comments:

  1. thanks for the info!!nak pi mana lagi ni.heheheee

    ReplyDelete
  2. thanks for visiting my blog :)

    tak ramai i jumpe yang pegi independent travel with children. Nak jugak dgr cerita mcm mana nnt. Have a great day!

    ReplyDelete
  3. nak ikut gak ke delhi.

    bila date?

    ReplyDelete
  4. Wah Jepun!! Bapa ari? I terpaksa melepaskan Jepang utk seketika, sebab asyik pusing Asia jek.. So ke benua lain dulu la May thn depan heheh (Insya Allah)

    ReplyDelete