Saturday, 25 March 2017

Happy Anniversary





150302-150317 ..15 tahun dah berkongsi suka duka ..pahit manis dengan Kamal Ariffin Bin Mohamed.moga kita berdua dipanjangkan umur dan sentiasa diberi kesabaran yang lebih tinggi agar dapat jaga dan didik Amsyar jadi insan yang lebih baik.
             Walaupun life kita tidak indah macam orang lain..selalu kelam kabut dibuat Amsyar..selalu menangis sebab Amsyar....tapi Amsyarlah yang tiap tiap hari peluk cium kita....duduk atas riba kita..๐Ÿ˜‚ beratt ooo Amsyar tu ๐Ÿ˜†..Amsyar memang istimewa....anak Syurga....Syurga tu mahal abang....moga Amsyar akan jadi jambatan kita ke Syurga nanti...tak tahulah..berapa lama lagi kita dapat bersama sebelum menutup mata...๐Ÿ˜ŠHappy Anniversary my love...


22 comments:

  1. Hepi Anniversary Wa...Semoga berbahagia till Jannah.

    ReplyDelete
  2. happy anivessary Wa..nekcik doakn semuga sentiasa bahagia di dunia hingga akhirat amin amin..Allah sentiasa bersama orang yang sabar..insyaallah

    ReplyDelete
  3. SELAMAT ULANG TAHUN PERKHWINAN WA MOGA KEKAL BHGIA SELAMANYA

    ReplyDelete
  4. happy 15th anniversary semoga berbahagia hingga ke jannah

    ReplyDelete
  5. 15 tahun kejap je ye...moga jodoh sehingga jannah. Selamat ulang tahun perkahwinan dan suami.

    ReplyDelete
  6. Selamat ulang tahun perkahwinan yang ke 15. Semoga kekal bahagian hingga ke jannah.

    ReplyDelete
  7. Happy anniversarry Wa and hubby. Alamak!. Terlambat wish la kita.. sorry...busy mengalah Perdana Menteri saya ni.

    ReplyDelete
  8. Happy anniversary buat Wa dan suami. Semoga terus berbahagia bersama dalam rahmat dan kasih Ilahi hingga ke syurga.

    Aamiin...

    ReplyDelete
  9. Happy anniversary cikgu wa. Happy anniversary tuan kamal arifin. Whatever your souls are made of, (yours) cikgu wa and tuan kamal are hopefully the same.

    I dont hv any more anniversary.

    ReplyDelete
  10. selamat ulangtahun perkahwinan Wa..moga hubungan kekal hingga ke dalam syurga Allah swt

    ReplyDelete
  11. eppy anniversary kak...
    moga kekal bahagia hingga ke syurga

    ReplyDelete
  12. selamat ulang tahun wa dan suami...semoga berbahagia ke hujung nyawa

    ReplyDelete
  13. Semoga Wa sekeluarga menikmati kehidupan bahagia bersama hingga ke Jannah. Happy Annivesary.

    ReplyDelete
  14. Happy belated anniversary... moga kekal bahagia hingga ke Jannah....

    ReplyDelete
  15. Happy Anniversary buat wa dan suami. Moga kekal bahagia hingga ke syurga.

    ReplyDelete
  16. happy anniversary both of u. moga sentiasa kekal bahagia hingga ke syurga sana amin

    ReplyDelete
  17. happy anniversary... semoga kekal bahagia dan sejahtera hingga ke syurga aminnn

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah kak,, lya doakan miga kasih syg akak n husb akn trs kekal tersemat hingga ke syurga..aamin

    ReplyDelete