Thursday, 26 January 2017

Alhamdulillah....Belated birthday



   Alhamdulillah....15.1.2017 hari tu...bertambah lagi usia.Anak-anak pun makin membesar.Semoga dengan bertambahnya usia..makin bertambah kesabaran dan ketabahan dalam menjaga Amsyar .Aamin.

    Tahun ni usia Wa dah 39 tahun...cepatnya masa berlalu. Semoga hidup Wa dan family akan sentiasa dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur agar Wa dapat jaga Amsyar sampai Amsyar besar , Aamin.



 Sayang Amsyar

28 comments:

  1. HAPPY BIRTHDAY WA MOGA SEJAHTRA SELALU DISAMPING SUAMI N ANAK2 TERCINTA...AMSYAR N ADIKNYA NMPK RIANG HAPPY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak..knapa wa x boleh komen kat blog akak ye..

      Delete
  2. Happy belated birthday Wa. Tarikh birthday sama anak buah kita..bab tang umur kita tua setahun la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq anis..sama ke..waaaa...bestt2.
      ๐Ÿ˜

      Delete
  3. Happy belated birthday juga untuk Wa. Semoga sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik agar dapat melakukan ibadah dan kebaikan untuk ALLAH S.W.T. Comel lah Wa..dah 39 yrs old tapi nampak lagi muda dari usia tuh :)

    ReplyDelete
  4. Tak salah kalau berusia 39 tahun. Kalau 79 pun tak salah. Biarkan usia meningkat. Meningkatlah sebab peningkatan usia tu satu kesyukuran.

    HAPPY BIRTHDAY WA.

    ReplyDelete
  5. Assalam kak. Saya ada baca entry blog pasal renovate pagar rumah. Cuma nak tanya rumah akak area mana ya? Sebab sy igt nak tepun indon Yanto tu buat umah saya. Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak..baru perasan ..maaaf ye lambat reply..akak Kota Puteri

      Delete
  6. Alhamdulillah akak.. Diberikan umur yg panjang dan sihat.. Lady doakan sentiasa sihat n dpt jaga Amsyar dengan baik.. Happy Belated Birthday akak.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  7. tahniah WA....happy belated birhtday.

    ReplyDelete
  8. Happy belated birthday Wa.
    Kita berkongsi tarikh birthday yg sama rupa2nya.

    ReplyDelete
  9. Wa, saya pun macam tweekz. Nak renovate pagar sebelum masuk rumah. Kontrektor tu kat mana. Saya di shah alam.

    ReplyDelete
  10. Happy belated birthday WA....Masih jauh perjalanan hidup WA, InsyaAllah. Semoga Allah merahmatinya...

    ReplyDelete
  11. Happy belated birthday...
    Nampak muda :)
    Semoga dimurahkan rezeki dan diberkati umurmu.

    ReplyDelete
  12. happy belated birthday...semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki selalu...

    alhamdulillah sy sihat ;-)

    ReplyDelete
  13. Happpy belated birthday wa.ingat lg x kt kita��

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah... Kak still nampak muda remaja..smoga akak trs diberikan kesihatan y baik bpnjangan demi mjga kluarga dan mjalani ibadah .

    Smoga ank2 akak pom trs membesar dgn baik n sihat hendaknya..

    ReplyDelete
  15. Baru saya baca profile Wa, rupanya cikgu.

    ReplyDelete
  16. semoga panjang umur dan diberi kesihatan yang baik...umur kita sama, bulan lahir pun sama

    ReplyDelete
  17. Happy belated birthday. moga sihat selalu dan dipermudah segala urusan

    ReplyDelete
  18. hepi belated besday ladyWa tuuu., ;p

    ReplyDelete
  19. Happy belated bezday Wa....moga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa dlm limpahan rahmat Allah.
    Amsyar ni boleh cakap tak Wa?

    ReplyDelete