Loading...

Wednesday, 17 February 2016

Cantiknya......Pelangi Kembar

Assalamualaikum...


      Pernah tak lihat pelangi...mestilah pernahkan...:) Bila lihat pelangi ...memang akan ada satu perasaan pelik..bila tengah sedih pun kalau nampak pelangi mesti hati jadi riang..seolah-olah pelangi ni lambang kesmpurnaan.Kalau anak-anak ..mesti melompat-lompat bila nampak pelangi :) 
Gambar tepi rumah..lokasi : Kota Puteri



          Tapi pernah tak nampak pelangi yang berlapis...? Ni first time Wa tengok pelangi macam ni.Subhanallah..cantik sungguh..:)

27 comments:

  1. berkembar pelangi ye...1st time tgk sini

    ReplyDelete
  2. tak pernah Wa..ni pertama kali tgk pelangi ni ada 2 lapis camni..subhanallah...view kat depan umah ke ni

    ReplyDelete
  3. Subhanallah..cantiknya.
    Lama dah saya tak tengok pelangi :(

    ReplyDelete
  4. cantik..bila tengok pelangi pasti senyum sendiri

    ReplyDelete
  5. Rasanya tak pernah tengok lagi pelangi kembar...Subhanallah cantek kan..
    Anak2 kakak dah besar2 ni pun dpt tengok pelangi bukan main teruja .

    ReplyDelete
  6. MASYALLAHHHH.. so beautiful gitu.

    ReplyDelete
  7. Subahanallah..
    Memang cantik wa..
    Akak yg tengok gambar pun teruja tengok pelangi berlapis tu..

    ReplyDelete
  8. Subhanallah..
    Saya ada ternampak juga sepupu upload kat fb. Cantik!

    ReplyDelete
  9. Gambar yang kedua akhir tu cantik. Jarang berlaku pelangi berlapis ni, memang nice capture.

    ReplyDelete
  10. nice . yang bawah tu nampak jelas ...

    ReplyDelete
  11. pernah tengok tapi tak pula nak ambil gambar ...langsung hilang memori pelangi tu

    ReplyDelete
  12. jangan tunjuk kat pelangi. nanti kudung jari..haha...

    ReplyDelete
  13. Subhanallah, indahnya pelangi kembar tu!

    ReplyDelete
  14. Uwais mula kenal pelangi lepas tengok upin ipin episod pelangi tu

    ReplyDelete
  15. pelangi mmg biasa nampak..tapi pelangi berkembar macam ni rare!!
    serius cantik!

    ReplyDelete
  16. mmg cntik sgt... lg2 keluar double mcm tu... skarang jrg2 leh tgk pelangi tu..

    ReplyDelete
  17. Da 57 tahun x pernah nampak..rezeki tuh Wa

    ReplyDelete
  18. First time mummy nampak.. tu pun dlm gambar Wa...

    ReplyDelete
  19. Untung Wa dpat melihat diantara keajaiban2 didunia...

    ReplyDelete
  20. Subhanallah. Cantiknya. Bukan saje tak pernah tgk, malah tak pernah tau pun pelangi boleh muncul kembar mcm ni. Thanks sebab kongsi ye WA

    ReplyDelete
  21. Subhanallah! Memang cantik! Macam mirror image aje sekilas pandangan. Tapi dah lama tak dapat tengok pelangi!

    ReplyDelete