Loading...

Sunday, 16 August 2015

Handphone Sony

         Sambungan kisah handphone yang dah dijahanamkan oleh Amsyar  hari tu hari tu hehehe...aku beli yang murah je sebenarnya..tapi puas hati sebab kamera 20mp hokey.. :)
   Disebabkan excited yang amat sangat..besoknya aku teruslah ke laman rumah nak test kamera 20mp tu.Jom tengok..agak-agak puas hari tak. 




Memang aku puas hati sangat tengok gambar-gambar ni.Macam guna DSLR je kualitinya..
Ni pula gambar masa open house hari tu

Cuma masalahnya handphone sony ni.. bila ambil gambar indoor..memang tak lawa langsung bila guna flash.
Buruk gambar ni kan..yang ni guna flash


Yang ni x guna flash..oklah.. So kesimpulannya...ambil gambar outdoor memang superb....
Tapi oklah bebab outdoor lawa .. :)







15 comments:

  1. assalam..oklah tu cantik semua picnya.

    ReplyDelete
  2. ok sangat gambar kat luar...indoor kna pkai kamera lah pulak
    nnti Wa bagi alamat Wa kat email nekcik ye..jariah174@yahoo.com
    tqvm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...kena guna kamera jugak kan nekchik..baru lawa...

      Delete
  3. Selagi boleh guna ok lagilah Wa.
    Bunga-bunga yg dicaptured gambarnya pun jelas lagi.

    ReplyDelete
  4. Assalam wa...canteklh,apa lgi part bunga2 tu

    ReplyDelete
  5. dah macam hp lenovo yan....outdoor memang gambar canti...indoor erm hampeh

    ReplyDelete
  6. a'aaa cntik pic bunga tu.

    ppstt: next time saya buat ga lain ye.. hihihi

    ReplyDelete
  7. Sharp gmbar outdoornya. Mmg berbaloi2 la.

    ReplyDelete
  8. ehhh...chantik gak gbr tu.....menarik jer gmbr bunga2 tuhh hihihi

    ReplyDelete
  9. 20MP dah sekarang kamera smartphone? Wah, nampak sangatlah kita ni ketinggalan LRT. Ingatkan paling tinggi 16MP jerk!

    ReplyDelete
  10. Serius cantik yg pic outdoor tu..macam real bunganya..

    Tp sony mmg puas ati dgn quality gmbr dia. Hp sy xtau sgt..tp tv mmg lawa color dia compared to other tv...

    Salam ukhuwah dear.

    ReplyDelete
  11. ce ambil gambar indoor tanpa flash ok tak?

    ReplyDelete