Loading...

Thursday, 2 October 2014

Happy Birthday My Hubby ... :)

Salam buat semua , 25.9 baru - baru ni birthday husband Wa. Alhamdulillah.. .
      Selalunya ..bila birthday dia, memang ada dua benda yang aku wajib buat . Pertama ,masak sedap-sedap  dan memang rumah akan kemas kemasnya.. . 
     Tapi, birthday kali ni, memang tak sempat buat apa-apa sebab pagi tu kena bawak Absyar ke klinik. Pas tu 11.30 dah nak kena keluar gi sekolah, memang tak sempat. Pagi tu balik klinik siapkan kad birthday untuk dia.
       Tahun lepas, walaupun sekolah petang, sempat aku masak kek dan chicken chop sebab masa tu ada assistant he he he.. so, ni gambar birthday tahun lepas, untuk tahun ni, insyaallah, hujung minggu ni baru nak celebrate.( dah celebrate pong..hehehe ) tu nanti next entry.

Ni kad tahun lepas :)

Simple je , tapi puas hati sebab dapat masak sendiri :)

Hadiah besday tahun lepas , perfume  Spicebomb - Viktor & Rolf





Memang favourite dia chicken chop ni  :)

Homemade chocolate moist cake..yummyyyyyy
Lemon Juice - favourite dia jugak :)



Mash Potato 
Ok..ni cerita tahun lepas hehehe.... nanti cerita tahun ni .. ntah bilalahhhh dapat post... :( asyik bz je manjang.... sob sob...
Thanks sebab sudi membaca ya.. :)

11 comments:

  1. salam pagi happy birthday buat yg meraikannya

    ReplyDelete
  2. Assalam wa....nmpak sedap juadah dari air tangan seorang isteri....

    ReplyDelete
  3. celebrate kat umah lagi berbaloi kan..pastu masak sendiri..kalau begini bertambah sayang si suami :-)

    ReplyDelete
  4. amboi menusuk jantung dgr lagu ni..sedih sayu pun ada Wa..

    ReplyDelete
  5. tq sis sudi jenguk kembali blog saya..I am waiting for your post..hihi

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday!
    kalau saya tak pandai nak buat semua tu
    kek mungkin boleh lagilah =)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah
    happy birthday for your husband
    sedapnya home made dishes :)

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari lahir Buat Suami Wa.

    Pandainye sediakan hidangan feberet suami. western food lagi yer. Kalo suami zura, memang makanan melayu jer yang menjadik feberet dia. senang keje bini dia.. Ahaks~

    Salam kenal dari Zura jugak buat Wa.

    ReplyDelete
  9. amboi pandai tackle en somi dengan makanan peberet beliau..btw happy belated besday 2 ur hubby..taun ni punya besday update cepat sket.huhu

    selamat hari raya juga!

    ReplyDelete
  10. Untung dapat bini rajin masak tau...untuk cik suami tu!
    Tumpang wish...Happy Bezday yer

    ReplyDelete