Loading...

Friday, 17 June 2011

Ni kali ke 3 dah gi A Famosa ni.. dah tak best mcm dulu..tapi kalau nak bwak anak2 ok je..mesti diorg suka gi Safari..kali ni xgi pun Safari ..sbb sian kat Amsyar...Alya je gi ngan abah dia ..
Kalau dulu dok Kondo then duk hotel sbb amik pakej yg A Famosa offer kali ni bbeza skit .. Kali ni kitorg gi 4 family dan sewa banglo kat dlm tu.. banglo tu ok sbb ada swimming pool... lagipun mmg target kali ni nak gi holiday dan happykan budak2 ..so rasanya sinilah paling ok kot w/pun plan asal nak g Colmar.



                                               ~ Alya happy sangat2 abah ajar berenang .. ~


~ Aktiviti paling best bagi kanak2...berendam lama2 ~

 

No comments:

Post a Comment