Loading...

Monday, 2 May 2011

Legend International Water Homes

Minggu lepas birthday Alya..dah 3 tahun dah Alya...
So bawak dia g PD..bukan nak mandi laut , ( sbb ari2 hujan ) .. 
So bwak dia gi mandi swimming pool..
Best gak duk lepak sini sbb swimming pool ada kat dalam bilik .
Masa booking hari tu , bilik deluxe dah penuh ..so amik executive..ada 2 king bed ...
Water homes ni sebelah je ngan water legend...cuma water legend ni tak de swimming pool dlm blik , tapi ada jakuzi. 
Kat dapur  ada disediakan microwave oven..so wa dah bli makanan yg bleh masak guna microwave tu siap2 sbb mmg malas dah nak keluar bila sampai sana...
So far oklah utk family holiday...lagi2 kalau bawak anak2 mmg best... 
executive room tu nak masuk 6 dewasa pong boleh :)tapi breakfast utk 2 org je ..
so kalau nak gi lepak ngan kawan2 pun ok gak..






          










No comments:

Post a Comment