Loading...

Sunday, 1 May 2011

Gatal tangan...


jom..sape nak ikut ?..mmg gatal tangan betul aku gi booking tiket nak gi Jepun...kebetulan masa ada tiket offer nih.. time gaji lak tu..sanggup aku tak tido tunggu gaji masuk ..
dari pkl 12 tgh malam... sampai 5.45 pagi .. , tgok je dah ada duit dlm bank trus booking tiket..:)  ..1-8 Dec 2011..which means , 6 bulan je lagi.( abih duit tunggakan aku huhu...x sampai 24 jam pon duk dlm bank tu..muahaha... nasibla...
Nak gi Jepun ni yg susah bab visa sbb kena ada bank statement sekurang2nya 6k sorg :( . Honestly..aku mmg tak de pong 6k tu..60 ringgit adalah..heh..heh.. . , 
apa pun tiket dah beli ...lepas ni banyak mende nak kena buat sbb nak gi backpackers je.. wish me luck k !!

No comments:

Post a Comment