Monday, 3 September 2018

Green Fingers ๐Ÿ˜˜

Salam..lamanya tak update blog..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Sekarang ni Wa bz tanam pokok strawbery,pas ni tak payah beli  strawberry dah. 

     Happy sangat tengok pokok strawberry ni.Satu pokok ni ada 24 biji buah..rasanya terlebih baja kot. Patutnya kena buang sebab banyak sangat ..tapi sayang lak nak buang.Biar jelah hihihi.Hari tu Wa beli 3 pokok.Sekarang ni dah biakkan jadi 15 pokok ๐Ÿ˜˜


8 comments:

  1. Replies
    1. ha ah..Normi..mmg hobi bercucuk tanam.hihi

      Delete
  2. bestnya...lebat buahnya..senang jg tanam, tk perlu cuaca sejuk..

    ReplyDelete
  3. Suburnya pokok.
    Best la nak makan tak yah pergi cameron dah.

    ReplyDelete
  4. Hi Teacher Wa, Aimi buat facebook baru tp tak ingat username facebook teacher dgn cikgu kamal :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teacher pun fb baru Aimi..Wa ARahman , CikguBob

      Delete